Met herinneringsfotografie leg je de liefde vast...

Herinneringsfotografie legt de liefde vast!

 

Eind augustus op een vrijdag kreeg ik een berichtje van K. of ik op korte termijn een fotoshoot wil doen met haar gezin en haar moeder. Haar moeder heeft te horen gekregen dat ze aan haar laatste levensfase is begonnen en dat het einde niet lang op zich laat wachten, daarbij zouden binnen twee weken haar haren eraf gehaald worden en ze wil heel graag nog met haar eigen haar op de foto.

 

Zo die komt even binnen… Voor dit soort vragen maak ik tijd! Dus mijn antwoord was dit weekend kan ik morgenmiddag of komende zondag. K. appte terug dat ze het ging overleggen. Ze antwoordde binnen een half uur dat ze heel graag die zondagmiddag af wilden spreken om de fotoshoot te doen. We spraken af om 15 uur bij het Cadettenkamp. Een mooie locatie met rust en ruimte. Een studio portret past niet bij de familie daarom hebben we gekozen voor een buiten locatie. Mijn voorstel was neem een fles champagne of wijn mee om te proosten op het leven…

 

Zondagmiddag is het zover, ik ga met mijn camera op weg naar Teteringen en als ik aankom staan K. en haar gezin al op mij te wachten. Haar moeder is samen met haar vriend nog onderweg, ze konden het niet zo makkelijk vinden. Maar als ook zij gearriveerd zijn lopen we richting de zandvlakte. Er staan een paar mooie bomen waar ze met z’n allen op en in kunnen zitten. De kinderen kunnen klimmen en de volwassenen kunnen rustig met hun voeten in het zand op de onderste gedeelte van de boom zitten.

 

Het was een bijzonder uurtje. Er zijn heel veel waardevolle foto’s uit gekomen, die de liefde voor elkaar goed weergeven. Met zijn zessen proosten ze op het leven en de liefde die er altijd zal zijn. De kleinkinderen hebben een bijzondere band met oma en dat zie je gelukkig terug in de foto’s.

Er wordt veel gelachen maar er vloeien ook tranen omdat ze weten dat er over niet al te lange tijd een einde gaat komen aan dit familie geluk en de foto’s dan altijd een liefdevolle herinnering zullen zijn...

 

Lieve familie dank jullie wel voor het vertrouwen!

 

 

Foto's zijn met toestemming van de familie geplaatst.

Wilt u ook zo’n mooie bijzondere herinnering van de band die jullie hebben? Dit hoeft natuurlijk niet in de laatste levensfase maar kan altijd. Mijn motto is dan ook: leg de liefde vast!

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met mij via info@stimfotografie.nl of 06-24749209

Vogelbos 18

4841 EP  Prinsenbeek (Breda)

KVK 56964285

© Copyright. All Rights Reserved. @Stimfotografie