Michelle

Wie zit er achter uitvaartfotograaf met Stijl

 

 

Fijn dat u mijn website bekijkt. Mijn naam is Michelle de Vries - Stijl.

Getrouwd met Erik en moeder van drie puber jongens.

 

Met veel liefde probeer ik voor mensen een waardevolle herinnering te maken. Wat ik daaronder versta is: fotografie bij leven maar ook na het overlijden van een dierbare om de mooie momenten tijdens het afscheid vast te leggen.

 

Fotografie bij leven is heel mooi in reportage vorm. Eigenlijk zou iedereen met dierbaren om zich een een aantal van die levensmomenten vast moeten leggen. Ook is het waardevol om mooie herinneringen vast te leggen als iemand aan zijn laatste levensfase begint. Hoe confronterend ook... je kan het nooit meer overdoen... 

 

Ik krijg vaak te horen, hoezo... waarom zou je zo'n verdrietige gebeurtenis als een een uitvaart vast laten leggen.

Mijn antwoord is dan; er zijn zoveel bijzondere momenten tijdens het afscheid wat de nabestaanden niet zien. Ik leg niet het verdriet vast maar vooral de liefde tussen mensen. Er zijn bijna altijd wel grappige leuke anekdotes die verteld worden en waar dan gelachen wordt. Achteraf weet men vaak alleen nog dat ze heel verdrietig waren. Die lach verdwijnt vaak naar de achtergrond. Juist die momenten probeer ik te vangen met mijn camera. 

 

Mijn motto is dan ook: ik leg de liefde vast! 

 

Ik vind het heel belangrijk om (bijna) onzichtbaar te werken. Ik ga echt niet met mijn camera tussen de nabestaanden staan. Als het goed is merken de nabestaanden niet eens dat ik aanwezig ben. Tenzij we dat van te voren hebben afgesproken, om bijvoorbeeld het aansteken van de kaarsen te fotograferen.

 

Als u vragen heeft mag u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen! 

 

 

Michelle

 

 

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen:

Vogelbos 18

4841 EP  Prinsenbeek (Breda)

michelle@uitvaartfotograafmetstijl.nl

+31 6 24749209

Stimfotografie

 

Fotograferen is herinneringen vastleggen.

 

Voor mij het mooiste en dierbaarste wat ik voor iemand mag doen.

 

Uitvaartfotograaf met Stijl

KVK 56964285

© Copyright. All Rights Reserved. @Stimfotografie