Herinneringsfotografie

Maak mooie herinneringen bij leven

Mooie herinneringen maken is iets wat iedereen graag doet in zijn leven. Er zijn veel momenten waar je niet over nadenkt maar die heel bijzonder zijn. Voor het eerst naar school, bijna iedereen maakt daar foto’s van. Ook de eerste zwemles of andere eerste keren leggen we vast. Maar hebben jullie er wel eens aan gedacht dat er heel veel momenten in ons leven ook heel bijzonder zijn. Vooral de kleine dingen die we dagelijks meemaken en ons een gelukkig gevoel geven.

 

Herinneringen maken is waardevol.

Hoe bijzonder is het dan ook om sommige momenten in je leven vast te laten leggen door een fotograaf. Het gaat dan vooral om een ongedwongen fotoshoot op locatie of bij jullie thuis.

 

Allemaal momenten die in het dagelijks leven "gewoon" zijn.  

 

Fotografie door de jaren heen is heel mooi maar als de laatste levensfase is aangebroken krijgen herinneringen een heel andere lading. Het is dan ook heel mooi om ook deze laatste levensfase met beeld te vangen. Ik maak namelijk niet gewoon maar een paar foto’s maar leg de herinnering vast! Dit doe ik op een ongedwongen manier. De meeste mensen vinden het eng en heel vervelend als er foto’s gemaakt worden maar door mijn manier van fotograferen verdwijnt die angst al snel naar de achtergrond.

 

Het grootste compliment wat ik kon krijgen was van een vrouw die er voor gezorgd heeft dat ik van uitvaartfotografie mijn grootste passie/missie heb gemaakt. Ik mocht voor deze lieve dame haar vrijgezellen fotoshoot doen en een paar maanden later kreeg ik een telefoontje dat ze was onverwacht was overleden. Omdat ik de enige was waar ze met plezier op de foto ging vroegen ze of ik haar uitvaart wilde fotograferen. Heel heftig, ik vond het vreselijk spannend, kon ik dat wel? Omgaan met het verdriet van anderen? Maar het was het mooiste wat ik ooit voor iemand heb mogen doen.  Het was de eerste uitvaart die ik heb gefotografeerd en nu 7 jaar later kan ik vertellen dat ik me geen vorm van fotografie kan voorstellen die ik liever zou doen... Nu begin 2019 weet ik zeker dat ik voor iedereen graag zo’n mooie waardevolle reportage wil maken. 

 

 

Een foto vertelt jullie verhaal en houdt de herinnering levend.

Reportage 1: € 160,-

 

* max. 6 personen

* 1 uur fotografie

* 2 uur nabewerken foto's

* Foto's via Wetransfer

 

Elke extra persoon € 15,-

Reportage 2: € 275,-

 

* max 6 personen

* 2 uur fotografie

* 4 uur nabewerken foto's

* Foto's via Wetransfer

 

Elke extra persoon € 15,-

Reportage 3: € 385,-

 

* max. 6 personen

* 3 uur fotografie

* 5 uur nabewerken foto's

* Foto's via Wetransfer

 

Elke extra persoon € 15,-

Voor overige prijzen van bijvoorbeeld een bruiloft: stimfotogafie.nl

 

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen:

Vogelbos 18

4841 EP  Prinsenbeek (Breda)

michelle@uitvaartfotograafmetstijl.nl

+31 6 24749209

Stimfotografie

 

Fotograferen is herinneringen vastleggen.

 

Voor mij het mooiste en dierbaarste wat ik voor iemand mag doen.

 

Uitvaartfotograaf met Stijl

KVK 56964285

© Copyright. All Rights Reserved. @Stimfotografie