Herinneringsfotografie

Maak mooie herinneringen


Misschien weet je dat iemand die je dierbaar is binnen afzienbare tijd zal komen te overlijden? Misschien staat één van jouw naasten aan het begin van een chemotraject waardoor er uiterlijke veranderingen zichtbaar zullen zijn? Misschien heb je zelf een respectabele leeftijd bereikt en zou je mooie herinneringen willen nalaten aan diegenen die jou lief zijn?

 

Dan is een fotoreportage een prachtig eerbetoon. Een moment om het leven te vieren met mensen die je lief zijn, om herinneringen te maken, elkaar vast te houden, te lachen, te huilen, samen te zijn. Een moment waarop het contact met je dierbaren zich verdiept, omdat je je zo bewust bent dat de situatie er binnenkort zo heel anders uit kan zien. Door dit moment in beeld te laten vangen, krijg je iets heel waardevols en kostbaars: herinneringen die levend blijven.

Wat mag je verwachten?


Op het moment dat je contact met me opneemt, bespreken we samen jullie wensen. Op de dag zelf mag je erop rekenen dat ik er met veel liefde en plezier voor zorg dat jullie je op je gemak zullen voelen voor de lens. Dat ik met mijn camera dichtbij ben als het kan en gepaste afstand neem als dat nodig is. Dat je op een ongedwongen manier en in een ontspannen sfeer op de foto gaat. Dat ik doe wat in mijn vermogen ligt om te zorgen dat jullie een prachtige herinnering krijgen aan deze dag.

Voel je vrij om te informeren naar de mogelijkheden!

 

 

Een foto vertelt jullie verhaal en houdt de herinnering levend.

Vogelbos 18

4841 EP  Prinsenbeek (Breda)

KVK 56964285

© Copyright. All Rights Reserved. @Stimfotografie